Livet på Kies – Espen Terp & August Sloth Snerle

Vi valgte at starte på KIES, fordi det er en skole, hvor der er meget fokus på den enkelte spiller og spillerens udvikling, og så er det også en stor bonus at Kies ligger i København. Det syntes vi personlig giver den en rigtig stor fordel, fordi det gør man også kan blive i den klub, man kommer fra og stadig have et efterskoleliv på samme tid. Esben er skiftet fra HIK til Ajax i denne sæson og Snerle er blevet i Rødovre, hvor han kommer fra og er blevet ved med at spille i klubben. Det giver en stor mulighed for at dyrke en helt masse håndbold, fordi der er fire morgentræninger om ugen plus dem, der er i egen klub.

 

Der er fire morgentræninger om ugen; to styrketræninger og to haltræninger.

  • Til styrketræning er der altid styrketræningsprogrammer, som man får tildelt via sideline så man altid ved, hvad man skal lave.
  • Haltræningerne er for det meste individuelle og tekniske færdigheder. Som fløjspiller kan det fx være faldteknik eller den perfekte skruebold. Det er også derfor, at man træner i klub mens man går på KIES. Det kan være, man kører sit franske kryds eller hvor man spiller kamp.

Vi føler begge to, at vi har udviklet os rigtig hurtigt, fordi træningen er struktureret, så du har plads til at nå både træningen på skolen og i klubben. Hvis man har haft ekstra arrangement på skolen, kan træneren give lov til, at man springer klub træningen over, så man får restitueret ordentligt.

En af de absolut fedeste oplevelser vi har haft indtil videre har været vores linjetur til Ljubljana i Slovenien. Det er en helt fantastisk oplevelse, hvor man med sine bedste venner kommer på en oplevelsesrig tur, hvor der trænes en masse og spilles mod lokale hold, som er en helt særlig oplevelse. Vi var også blandt andet inde og se EM-slutrunde for kvindelandsholdet, hvor vi var inde og støtte op, som var en super fed oplevelse for os alle sammen. Vi ser også frem til DM for efterskoler her til april som forhåbentlig bliver en lige så fed tur med en masse kampe og oplevelser.

Bh,

Espen Terp & August Sloth Snerle