Basketball

Er du vild med basketball? Så kom til Københavns Idrætsefterskole og få en oplevelse for livet!

Basketballlinje åbner på KIES

På KIES basketlinje går vi i dybden med din udvikling

Vi har specialiseret os i den individuelle, personlige træning, og du vil således få skræddersyet dit år på KIES og blive bedre til lige netop det, som du har brug for i dit spil. Vi er inspirerede af den nyeste viden om spillerudvikling inden for både det tekniske, taktiske, fysiske og mentale område, og vi går meget op i at træningen er både stimulerende, involverende og giver plads til kreativitet og beslutninger i spillet.

Vores undervisere er desuden optagede af den enkeltes personlige udvikling uden for banen og går op i at skole, hverdag og livet som både efterskoleelev og basketballspiller hænger sammen. På basketlinjen får du fire gange ugentlig træning ved siden af din klubtræning.

Unikke oplevelser

Mere om basketlinjen

Få et unikt år som elev på vores basketlinje. Læs mere om træningen på KIES, underviserne og klubmuligheder. Du kan også tilmelde dig allerede nu.

 

01Klub

På Københavns Idrætsefterskole anbefaler vi, at du spiller i en klub, mens du går her. Vores placering gør, at du på kort tid kan være i stort set alle klubber i Storkøbenhavn. Vi hjælper gerne med vejledning og kontakt til klubber, hvis ikke det allerede er på plads for dig. Vi vil løbende samarbejde med klubberne og tilrettelægge træningsugen for dig.

02Undervisere

Steen Guido

 

 

 

 

 

 

 

Kasper Palm Strand

 

 

 

 

 

 


Carsten Pagh

03Linjetur

Vi planlægger desuden en linjetur til et spændende sted med basketball i løbet af året.

Basketball

Forventninger til dig

Vi forventer, at du elsker basketball, og at du gerne står op om morgenen for at dygtiggøre dig og nørde med detaljerne i dit spil sammen med andre spillere og undervisere. Vi regner også med, at du forstår vigtigheden af fysisk træning, søvn, kost og genopladning, og at du går op i at skabe gode vaner i din hverdag. Og så er det desuden vigtigt, at du er klar på et efterskoleår med masser af fede aktiviteter både med dine basketballvenner og resten af skolens elever og lærerere.

Et år spækket med håndbold

“Elsker du at spille håndbold? På håndboldlinjen på KIES vil du ikke kun få en masse god håndboldtræning, men et også uforglemmeligt år”

Linjen – Håndbold

Vi fokuserer på din passion for dansen

“Er dans og bevægelse din foretrukne udtryksform? Så er et år på KIES og vores danselinje helt sikkert noget for dig.”

Linjen – Dans

Et år med fokus på din udvikling

“På KIES’ fodboldlinje får du mulighed for at udvikle dig både på fodboldbanen og personligt. Vi har spillere på alle niveauer, og vores trænerstab sørger for, at du træner og udvikler dig efter dit niveau.”

Linjen – Fodbold