Fodboldlinjen

Et år med fokus på din udvikling

På KIES’ fodboldlinje får du mulighed for at udvikle dig både på fodboldbanen og personligt. Vi har spillere på alle niveauer, og vores trænerstab sørger for, at du træner og udvikler dig efter dit niveau.

På fodboldlinjen har du træning fire gange om ugen ved siden af din klubtræning. Linjetræningen tager udgangspunkt i din individuelle udvikling på din position, både teknisk, taktisk og fysisk.

Når du går på Københavns Idrætsefterskole, har du mulighed for at spille i en klub ved siden af. Det er i sidste ende din beslutning, men vi anbefaler, at du er medlem af en klub ved siden af, da det giver dig den bedste træningskombination.

Vi hjælper gerne med vejledning og kontakt til klubber og samarbejder med flere københavnske klubber, som har gode oplevelser med at tage mod spillere, der går på KIES.

Vores placering gør, at du på kort tid kan være i stort set alle klubber i Storkøbenhavn

Billeder fra fodbold på KIES

Unik oplevelse

Mere om fodboldlinjen

Få et unikt år som elev på vores fodboldlinje. Læs mere om træningen på KIES, trænerteamet, og hvilke faciliteter vi tilbyder. Du kan også tilmelde dig allerede nu.

Bliv elev
01Træningen
02Trænerteamet
03Faciliteter
04Linjetur

Fodboldlinjen

Forventninger til dig

Vi forventer, at du elsker at spille fodbold, og at du er bevidst om, at det at gå på KIES, er en kombination af skole og fodbold. Det betyder, at du skal være klar på at træne for at blive bedre og levere en indsats både på banen og i undervisningslokalet.

Du skal være afklaret med, at din træningsmængde vil blive sat markant op, når du starter på KIES.

Vi har gode faciliteter og kompetente trænere til at styre din dosering, men du skal være i en fornuftig fysisk forfatning, når du starter.

Tilmeld besøgsaften