Udlandsrejser & linjetur

Unikt Efterskoleår

Et hav af oplevelser og gode minder

Hvert år er der ture, hvor hele skolen er afsted. Formålet med turene er at give eleverne værdifulde oplevelser og se dem i en anden kontekst. For os er det vigtigt at tilbyde en bred palet af oplevelser, udfordringer og mulighed for, at eleverne kan dygtiggøre deres sport såvel på skolen som i andre arenaer.

Introtur og studieturen til er ikke inkluderet i skolepengene.

 

Udlandet

Linjetur til udlandet

Linjerne har årligt en tur med fokus på deres sport. I skoleåret 2022/2023 gik turen til Slovenien, Frankrig og Holland. Eleverne havde fokus på deres sport i faciliteter, som adskiller sig fra de daglige træningsmiljøer og kontekster.

Programmet er fyldt med sportslige og kulturelle aktiviteter, hvor fx danselinjen introduceres til de fedeste dansestudios og vores håndbold- og fodboldlinje spiller mod internationale modstandere.

 

Formålet med turen er, at vores elever får unikke sportslige oplevelser med deres sport, og vi tilstræber, at eleverne kommer til at…

  • Se sportens flotteste arenaer
  • Møde de dygtigste sportsudøvere
  • Opleve sportslige toppræstationer
  • Udfordre dygtige hold
  • Træne med de bedste dansere og spillere.

Unik oplevelse

Studietur

Linjetur til udlandet

Hvert skoleåret tager vi på studietur. På studieturen vil være rig mulighed for masser af udfordringer, og eleverne vil kunne afprøve sig selv og teste deres grænser af. I 2022/23 gik turen til Alicante, Spanien. Formålet med turen er at give eleverne en fællesskabende oplevelse, hvor de bliver udfordret i aktiviteter, som de måske ikke har prøvet før.

Det er en vigtig tur for fællesskabet, hvor der er fokus på teambuilding og på at styrke relationer i både de mindre og større fællesskaber.

Tilmeld besøgsaften