Håndbold

Elsker du at spille håndbold? På håndboldlinjen på KIES vil du ikke kun få en masse god håndboldtræning, men et også uforglemmeligt år

Håndboldlinjen

Et år spækket med håndbold

På Københavns Idrætsefterskole har vi både en håndboldlinje for piger og en for drenge. Du vil på KIES kombinere et lærerigt og ambitiøst håndboldmiljø med et fantastisk fællesskab, inspirerende undervisning og nye venskaber. 

Fire dage om ugen begynder skoledagen med undervisning, som både er af praktisk og teoretisk karakter. Som elev på KIES håndboldlinje vil du få struktureret og superviseret fysisk træning samt målrettet og varieret håndboldtræning varetaget af kompetente og engagerede trænere. Undervisningen på håndboldlinjen er baseret på den enkeltes udvikling og tilrettelagt med den individuelle forbedring som hovedformål.

Det betyder, at træningen tager udgangspunkt i den enkeltes fokusområder og vil tage afsæt i det niveau den enkelte besidder. Vi tror på, at det er dit personlige potentiale, vi gennem målsætninger og evaluering kan være med til at realisere. 

Udviklingen af dig vil tilmed forgå i vores fantastiske rammer. KIES har erfaring det udviklende talentmiljø som er kendetegnet ved at aktørerne indenfor sport, uddannelse og familie spiller sammen. I gåafstand til skolen har vi adgang til Hafnia Hallen som råder over træningshal, styrkecenter og beach håndboldbaner samt Valby Hallen med tre træningshaller.

Billeder fra håndbold på KIES

Unik oplevelse

Mere om håndboldlinjen

Få et unikt år som elev på vores håndboldlinje. Læs mere om træningen på KIES, trænerteamet, samt linjetur. Du kan også tilmelde dig allerede nu.

Bliv elev
01Trænerteamet

Martin Grønmann

(Pigehåndbold ansvarlig) 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hashim Mohamed Abdalla

(Håndboldtræner) 

02Klub

Som elev på Københavns Idrætsefterskole forventer vi, at du spiller i en klub mens du går her. Vi hjælper gerne med sparring og vejledning til at finde det hold der matcher dit niveau.

I løbet af året vil linjelærerne og vores sportskoordinator holde kontakt til klubtræneren, og etablere et samarbejde omkring udvikling af den enkelte. Vores mål er, i samarbejde med klubberne, at tilrettelægge træningen bedst muligt for den enkelte, og selvfølgelig sørge for at spillerne kan yde maksimalt til hver kamp.

03Linjetur

Linjerne har årligt en tur med fokus på deres sport. Håndboldlinjes tur vil hvert år tage udgangspunkt i: ”Vi vil være der hvor det sker”. Her vil de have en uge med fokus på deres sport i faciliteter, som adskiller sig fra de daglige træningsmiljøer og kontekster. I skoleåret 2022/2023 gik turen til Slovenien, hvor vi, i 7 dage, fulgte det danske damelandshold under EM-slutrunden. Derudover bød linjeturen på en endags tur til Malmø for at se herrelandsholdets spille VM.

Håndboldlinjen

Vores forventninger til dig

Som håndboldelev på KIES, forventer vi af dig:

  • at du er fokuseret og er klar på seriøs træning – for det er hårdt arbejde, der skaber grundlag for de øjeblikke af magi, vi hele livet stræber efter
  • at du brænder for din håndbold, og at du er klar til træning fire gange om ugen hos os udover din klubtræning
  • at du lever som et ungt idrætsmenneske skal leve, hvis håndbold fylder meget i dit liv. Derfor tager du naturligvis din søvn, restitution og kost alvorligt.
Tilmeld besøgsaften