Håndboldlinjen

Håndbold efterskole

Det er de chancer, du IKKE tager, du fortryder

Undervisningen i håndbold på KIES er baseret på den enkeltes udvikling. Træningen er tilrettelagt med den individuelle forbedring som hovedformål. Det betyder, at træningen vil være meget teknisk funderet med udgangspunkt i det niveau den enkelte besidder.

Der undervises 4 gange ugentligt, og undervisningen er både praktisk og teoretisk.

I den praktiske undervisning strukturer vi din fysiske træning og udvikler dine håndboldmæssige færdigheder. Vi tror på, at det er dit personlige potentiale, vi gennem målsætninger og evaluering kan være med til at realisere. Det betyder, at du vil opleve varieret individuel tilrettelagt træning, varetaget af kompetente og engagerede trænere.

Vi arbejder målrettet med din personlige udvikling. Vi lægger stor vægt på din mening, dit personlige engagement og dit fokus på at realisere dine personlige mål.

I den teoretiske undervisning bliver der bl.a. undervist i håndboldtaktiske elementer og fysiologi.

Vi træner i Hafnia Hallen.

Linjetur

Linjerne har årligt en tur med fokus på deres sport. I skoleåret 2022/2023 tager alle tre linjer til udlandet. Her vil de have en uge med fokus på deres sport i faciliteter, som adskiller sig fra de daglige træningsmiljøer og kontekster.

 Forventninger

  • Vi forventer, at du er fokuseret og er klar på seriøst træning – for det er hårdt arbejde, der skaber grundlag for de øjeblikke af magi, vi hele livet stræber efter
  • Vi forventer, at du brænder for din håndbold, og at du er klar til træning 4 gange om ugen hos os udover din eventuelle klubtræning
  • Vi forventer, at du er klar til at give de andre på linjen meget, både som kammerat og som spiller
  • Vi forventer, at du lever som et ung idrætsmenneske skal leve, hvis håndbold fylder meget i dit liv. Derfor tager du naturligvis din søvn, restitution og kost alvorligt
  • Vi tilbyder en skole, hvor vi tilgodeser og rummer din håndbold. Ikke at du skal lave mindre skolearbejde, men der tages hensyn til klubtræningslejre, kampe og stævner. Du vil opleve et lærerkollegium, der vil gøre alt for at skabe fantastiske rammer omkring din håndbold

Klub

Som elev på Københavns Idrætsefterskole forventer vi, at du spiller i en klub mens du går her.

Vi råder til, at kommende elever allerede træner i den klub de ønsker at spille i mens de er elever på skolen, ved klubbens sæsonstart. Dette for at sikre at eleverne kan holde fuldt fokus på skoleopstarten, når vi starter i august.

I løbet af året vil linjelærerne holde kontakt til klubtrænere, og etablere et samarbejde omkring udvikling af den enkelte.

Vores mål er, i samarbejde med klubberne, at tilrettelægge træningen bedst muligt for den enkelte, og selvfølgelig sørge for at spillerne kan yde maksimalt til hver kamp.

Kunne du tænke dig at blive elev hos KIES Efterskole og blive en del af et sportsligt fællesskab med venner for livet?

Håndboldturnering 2017

Se videoen fra KIES-cuppen i Valby Idrætspark.

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op