Faciliteter

Faciliteter

Københavns Idrætsefterskole tilbyder- og benytter særdeles gode faciliteter beliggende i Valby Idrætspark.

Elevboliger

Vi har 12 elevhuse, som hvert rummer fire værelser (som udgangspunkt to drengeværelser og to pigeværelser), et fællesrum samt to badeværelser. Der kan bo op til 12 personer i hvert hus, og hussammensætningen sker på tværs af linjer.

Undervisningsmiljøer

Vi har gode undervisningslokaler med interaktive whiteboards og specifikke faglokaler til fx science og foredrag. Skolens fællesarealer er meget fleksible og appellerer til gruppe- og projektarbejde og bliver ofte inddraget i undervisningen.

Fællesarealer

Hovedbygningen og Street Banen er centrale steder på skolen, og de bliver i høj grad brugt til ophold og samvær. Spisesalen bliver, udover selve bespisningen, også brugt til spil, lektielæsning og socialt samvær.

Ydermere har hovedbygningen en første sal, som er udstyret med fladskærm, playstation, bordfodbold, poolbord mm. Skolens gymnastiksal ligger sammen med de øvrige fællesområder om appellerer til spil og leg – her er der aktivitet hver aften.

Valby Idrætspark

Vi bor i Valby Idrætspark og nyder at bruge de fire indendørs haller, fire kunstfodboldbaner og 37 fodboldgræsbaner. Alt vores træning foregår lige uden for døren.

Hafnia Hallen

Lige over for skolen ligger Hafnia Hallen, som rummer alt for sportsinteresserede. Vi benytter os af hallens faciliteter, som bl.a. er indendørs kunststofbane, minibaner samt indendørs beach volley og et stort fitnesscenter, hvor alle elever selv kan oprette et medlemsskab.

FREMAD VALBY

Vi har samarbejde med Fremad Valby. Det betyder, at vi kan benytte deres styrkefaciliteter til aftenaktivitet. Her vil der altid være en lærer med.

Valby Parken

Valby Parken ligger kun 300 meter fra skolen, den er det største rekreative område i Københavns Kommune. Parken dækker et areal på to km2 og er omgrænset af vand, kolonihaveforeninger og Valby Idrætspark. Valby Parken kan bruges til forskellige fritidsaktiviteter, fx stratego, rundbold og diskgolf.

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op