Udlandsrejser og linjetur

UDLANDSREJSER OG LINJETUR

Vi har i skoleåret 2022 / 2023 tre ture, hvor hele skolen er afsted. Formålet med turene er at give eleverne værdifulde oplevelser og se dem i en anden kontekst. For os er det vigtigt at tilbyde en bred palet af oplevelser, udfordringer og mulighed for, at eleverne kan dygtiggøre deres sport såvel på skolen som i andre arenaer.

Introtur og studieturen til er inkluderet i skolepengene. Linjetur er selvbetalt.

– Introtur
– Linjetur
– Studietur

Introtur
KIES tager hvert år på en introtur. I skoleåret 2022/2023 er introturen en overlevelsestur i Danmark eller Sverige.
Introturen er inkluderet i skolepengene. Formålet med turen er at tilbyde eleverne en række sjove og udfordrende aktiviteter i nye omgivelser. Vores erfaring er, at det giver stor værdi at lægge den fælles skoletur først på skoleåret, så eleverne på et tidligt tidspunkt i efterskoleopholdet får en unik oplevelse af at være en del af et fællesskab og lære hinanden at kende i andre konstellationer, end dem vi ser på skolen.

Linjetur til udlandet
Linjerne har årligt en tur med fokus på deres sport. I skoleåret 2022/2023 tager alle tre linjer til en by i udlandet (destinationerne er endnu ikke på plads). Turen varer ca. en uge. Her vil eleverne have fokus på deres sport i faciliteter, som adskiller sig fra de daglige træningsmiljøer og kontekster. Formålet med turen er, at vores elever får unikke sportslige oplevelser med deres sport, og vi tilstræber, at eleverne kommer til at…
– se sportens flotteste arenaer
– møde de dygtigste sportsudøvere
– opleve sportslige toppræstationer
– udfordre dygtige hold
– træne med de bedste dansere og spillere.

Programmet er fyldt med sportslige og kulturelle aktiviteter, hvor fx danselinjen introduceres til de fedeste dansestudios og vores håndbold- og fodboldlinje spiller mod internationale modstandere.

Studietur
I skoleåret 2022/2023 skal vi på studietur. Der vil være rig mulighed for masser af udfordringer, og eleverne vil kunne afprøve sig selv og teste deres grænser af. Turen byder på masser af fede aktiviteter som fx: klatring, rapelling, ropepark, mountainbike, sommerbobslæde og monkeypark mm. Formålet med turen er at give eleverne en fællesskabende oplevelse, hvor de bliver udfordret i aktiviteter, som de måske ikke har prøvet før. Det er en vigtig tur for fællesskabet, hvor der er fokus på teambuilding og på at styrke relationer i både de mindre og større fællesskaber.

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender