Udlandsrejser og linjetur

UDLANDSREJSER OG LINJETUR

Vi har i skoleåret 2021 / 2022 tre ture, hvor hele skolen er samlet afsted. Formålet med disse ture er at give eleverne værdifulde oplevelser og se dem i en anden kontekst. Vi anser det for vigtigt at tilbyde en bred palet af oplevelser, udfordringer og mulighed for dygtiggørelse af deres sport såvel på skolen som i andre arenaer.

Såvel udenlandsrejser som linjeturen er inkluderet i skolepengene i dette skoleår.

Skoletur
KIES tager hvert år på en fælles skoletur. I skoleåret 2021/2022 er turen en adventure-tur til Krakow. Skoleturen er fra den 26. august til den 2. september 2021.

Skoleturen er inkluderet i skolepengene. Formålet med turen er at tilbyde eleverne en række sjove og udfordrende aktiviteter i nye omgivelser og under professionel vejledning. Det er ligeledes af stor værdi at lægge den fælles skoletur først på skoleåret. Det betyder, at eleverne på et tidligt tidspunkt i efterskoleopholdet får en unik oplevelse af at være et fællesskab og lære hinanden at kende i andre konstellationer, end dem vi ser på skolen.

Vinterlejrskole
I skoleåret 2021/2022 skal vi på vintertur til det sydlige Polen i Tatrabjergene. Der vil blive rig lejlighed til at udfordre pisterne på såvel ski som snowboard. For de elever der ikke står på ski eller snowboard vil der være planlagt andre aktiviteter såsom vandretur i området. Derudover vil der om eftermiddagen / aftenen være aktiviteter som kanekørsel, termiske bade, og kælkning.

Linjetur
Linjerne har årligt en tur med fokus på deres sport. I skoleåret 2021/ 2022 tager alle tre linjer til Svendborg efterskole i september måned. Her vil de have tre dage med fokus på deres sport i faciliteter, som adskiller sig fra de daglige træningsmiljøer og kontekster.

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender