Københavns Idrætsefterskole er stolte over at kunne præsentere Rune Ulsing og Thomas Stavngaard som en del af den nye badmintonlinje, som starter til august 2017.

 

Rune og Thomas er store trænernavne i badmintonverdenen og har stor erfaring med talentudvikling. Rune er træner for U15 landsholdet samt cheftræner i Hvidovre Badmintonklub. Thomas Stavngaard er elitecentertræner i Badminton Danmark. Rune vil stå for meget af den daglige træning, mens Thomas vil bidrage løbende med træninger og koordinering omkring linien.

 

Badmintonlinjen på KIES vil i samarbejde med Badminton Danmark udvikle de bedste talenter i Danmark, og der vil i løbet af skoleåret være gæstetræninger og besøg fra nogle af de bedste spillere i Danmark.

 
KIES er er skolen for sportslig og personlig udvikling og har som mål, at eleverne udvikler sit potentiale optimalt igennem hele deres år på KIES.

 
Kom og mød Rune Ulsing til Efterskolernes Dag allerede på søndag fra kl. 13.00 – 14.30 på KIES, og hør hvordan KIES kan være med til at udvikle dit talent som badmintonspiller.