Badminton efterskole

Københavns Idrætsefterskole (KIES) slår fra skoleåret 2017/2018 dørene op for talentfulde badmintonspillere. 

”Jeg glæder mig over, at KIES fra det kommende skoleår kan tilbyde talentfulde badmintonspillere at kombinere skole med intensiv badmintontræning”, udtaler forstander for KIES, Mads Unger Mikkelsen. ”Jeg glæder mig også til at samarbejde med de spændende talentudviklingsmiljøer, der findes i flere foreninger indenfor en rimelig transporttid – hensigten er nemlig, at efterskolelivet kan kombineres med den daglige klubtræning. Den nære tilknytning til klubberne er meget vigtig for KIES”.

Badminton Danmark bakker op:

”Vi er glade for, at KIES nu tilbyder en badmintonlinje, hvor vi ved, at træningen, talentudviklingen samt seriøsiteten for badmintonsporten er i fokus. Det er en super god mulighed for de badmintonspillere, der vil noget med badminton at tage et år på KIES. Især er det positivt, at badmintonklubberne får mulighed for at arbejde tæt sammen med KIES, så de unge talenter fortsat vil kunne træne i egen klub ved siden af træningen på KIES”, udtaler René Toft, formand i Badminton Danmark.

Københavns Idrætsefterskole åbner den nye badmintonlinje fra august 2017, og linjen vil tilbyde sportslig dygtiggørelse- og udvikling, målrettethed samt masser af træning efter principperne for Aldersrelateret Træning (ATK), som Badminton Danmark har udviklet og arbejder efter.

Derudover får eleverne den unikke mulighed for at opleve efterskolelivet med masser af kammeratskab, fællesskab og faglige udvikling.

Kom forbi og se og hør om Københavns Idrætsefterskole, KIES, til Efterskolernes Dag søndag den25.9.2016 fra kl. 13.00 – 17.00 og vær med til at skrive historie ved at være en del af den første årgang på badmintonlinjen på KIES.

KIES er beliggende i Valby Idrætspark og tilbyder i dag håndbold og fodbold som linjefag. KIES er den eneste efterskole i København. På KIES træner eleverne fire gange om ugen på deres sportslinje og ved siden af dette, er alle eleverne tilknyttet en forening, hvor de træner og spiller kampe.