På Københavns Idrætsefterskole søger vi nye kollegaer

Har du altid drømt om, at arbejde på en idrætsefterskole men stadig bo i København? Så er der nu en fantastisk mulighed. Københavns Idrætsefterskole er en efterskole i vækst, og derfor søger vi    4-5 undervisere med tiltrædelse 1/8 2022.

Kies er en idrætsefterskole, hvor vi har en målsætning om at forene sport- og efterskoleliv med faglig og personlig udvikling. Vores 19. årgang starter 3/8 og her vil vi være ca. 132 elever og 27 dedikerede medarbejdere, som alle medvirker til at give eleverne en oplevelse for livet. Foruden skolens sportslige profil, er vi en skole der lægger vægt på høj kvalitet i skolens øvrige undervisning. Vi har en 9. klasse og fire 10.klasser. Vi tilbyder undervisning i alle fag der kræves til folkeskolens afgangsprøve. I den forbindelse søger vi nye kollegaer som kan dække to eller gerne flere af følgende fag:

  • Matematik
  • Naturfag
  • Dansk
  • Engelsk
  • Idræt
  • Dans

Foruden undervisningsfagene er der også mulighed for at blive ’huslærer’, ligesom vi også udbyder fagene dannelse og et endnu ikke fastlagt valgfag. Kan du spille musik eller besidder andre særlige kompetencer der kunne være spændende at sætte i spil som valgfag, hører vi meget gerne om det.

Du skal brænde for efterskolelivet, med alt hvad det indebærer af aften- og weekendvagter og ikke mindst et dybt engagement i unge menneskers udvikling og dannelse. Vi tilbyder til gengæld en fantastisk efterskole midt i København med engagerede kollegaer, idræt som fællesnævner samt en fleksibelt og varierende arbejdsdag med højt til loftet.

Du kan læse mere om KIES på vores hjemmeside https://kies.dk og du er ligeledes meget velkommen til at kontakte forstander Mathias Berg på telefon 31681249, hvis du har uddybende spørgsmål eller har lyst til at vide mere.

Ansøgningen skal sendes til: kontakt@kies.dk Att. Mathias Berg senest mandag d. 31/5. Ansættelsessamtalerne forventes afviklet 8.-9. juni.

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op