Dans på KIES

Du er ikke i tvivl om, hvor meget du har udviklet dig, når du afslutter året på KIES’ nye danselinje – det lover vi!

Danselinjen og dens lærere sætter den tekniske træning i højsædet. Ud over at lære en masse spændene dansestilarter som Modern, Jazz, Contemporary, Hiphop, show og meget mere, så er det også vigtigt, at du kommer ud på den anden side, som en betydelig bedre danser, end da du kom.

Via den ugentlige tekniske træning i form af over-gulv-øvelser, ballet og floorbare, vil du måned for måned mærke, at du rykker dig.

Dansebilleder - Kies ©TT-Film-7

Gæstelærere

Ud over den stabile undervisning du møder fire gange om ugen, vil danselinjen også få besøg af en række spændende gæstelærere. Gæster, der hver især har sine styrker inden for forskellige dansestilarter og som sammen med skolens faste danselærere vil hjælpe dig til at udvikle dine egne soloer.

Du vil f.eks. møde dansere og koreografer som Thomas Miller, Stephanie Thomasen, Natacha Vejlebo samt Morten Kjeldgaard.

De professionelle

En af de vigtigste ting ved danselinjen på KIES er, at linjen bliver bakket op af professionelle danseuddannelser, som bl.a. Vejle Dancestudio, Gaardbo Dans og Hotstepper Dance Studio.

De professionelle, som du møder gennem dit år på danselinjen, vil være med til din afsluttende danseprøve.

Samarbejde med DIN danseskole

KIES’ danselinje vil være i tæt dialog med dit dansestudie. Det er nemlig vigtigt for os, at du vedligeholder din træning og dine dansetimer, hvor du er i dag. Er du ikke tilknyttet et dansestudie, vil dine linjelærere hjælpe dig med at finde det studie, der matcher dit niveau.


Oplevelser

Danselinjen byder i løbet af året på masser af spændende oplevelser.

Linjen skal på turné rundt i Danmark med sin helt egen danseforestilling. Derudover er der en skoletur til La Santa sport, hvor fællesskab er i fokus.

Danselinjen vil desuden i årets løb besøge London, hvor du vil blive undervist af nogen af Londons dygtigste koreografer, og se hvordan dansen kan bruges i eksempelvis musicals og danseforestillinger.

I slutningen af skoleåret skal danselinjen lave en afgangsforestilling, hvor du bl.a. skal fremføre din egen solo, som bliver bedømt af professionelle dansere.
Dansebilleder - Kies ©TT-Film-15

Tilmeld dig på kontakt@kies.dk