Københavns Idrætsefterskole – KIES – slår fra skoleåret 2018/2019 dørene op for basketballspillere af begge køn

”Dansk basketball har brug for tilbud som dette, hvor vi ved, at træningen er kompetent, og hvor der er et helhedsperspektiv på de unge talenter, sådan at skole, sport og det sociale liv hænger sammen,” udtaler Steen Guido, sportschef i Danmarks Basketball Forbund.

Hensigten er, at efterskolelivet kan kombineres med den daglige klubtræning og klubkampe indenfor en rimelig transporttid. Spillerne får således både et efterskoleophold med alt, hvad det indebærer af kammeratskab og faglig udvikling og kan samtidig bevare den tætte tilknytning til sit klubtræningen i hverdagen.  Den nære tilknytning til klubberne bliver vægtet højt på KIES.

KIES har allerede tilknyttet Jesper Krone som ansvarlig for basketlinjen, og kvaliteten i træningen er dermed sikret. Jesper Krone er tidligere talentchef i basketballforbundet, cheftræner for ligadameholdet Hørsholm 79ers og var med til at starte og udvikle basketlinjen på Bellahøj Idrætsskole.

”Muligheden for at få morgentræning med et individuelt fokus 4 gange om ugen og have let adgang til fysisk træning hver dag, og samtidig kunne spille i egen klub er en fantastisk løsning for både spillerne og klubberne, og DBBF glæder sig over, at KIES nu åbner op for basketball,” fortsætter Steen Guido.

Københavns Idrætsefterskole åbner den nye basketlinje fra august 2018, og linjen vil tilbyde sportslig dygtiggørelse- og udvikling og målrettethed med fokus masser af individuelt baseret træning. Eleverne får en skole med optimale rammer for deres sport. Ikke, at der bliver mindre skolearbejde, men der tages hensyn til klubrejser, kampe og træning, og skolen har en lærergruppe, der vil gøre alt for at skabe fantastiske rammer omkring basketball.

Kom forbi og se og hør om Københavns Idrætsefterskole, KIES, og vær med til at skrive historie ved at være en del af den første årgang på basketball-linjen på KIES.

KIES er beliggende i Valby Idrætspark og tilbyder i dag håndbold, fodbold, dans som linjefag. KIES er den eneste efterskole i København. På KIES træner eleverne fire gange om ugen på deres sportslinje og ved siden af dette, er alle eleverne tilknyttet en forening, hvor de træner og spiller kampe.

Se mere på www.kies.dk eller på facebooksiden: KIES – Københavns Idrætsefterskole


Din kommende linjeansvarlig på
Basketball-linjen, Jesper Krone.