Handelsbetingelser

Vi tager forbehold for evt. tekst- og trykfejl.

Betaling

Betaler køber ikke forfaldne beløb senest 14 dage efter at have modtaget en bekræftelse på at man er optaget, er KIES berettiget til at ophæve aftalen.

Indtil 4 uger før campstart tilbagebetales deltagerbeløb eks. administrationsgebyr (20 % af det fulde beløb) ved afbud.

Inden for 4 uger frem mod Campen tilbagebetales der ikke. Vi henviser til Europæiske Rejseforsikring, der ved oprettelse af forsikring tilbagebetaler det fulde beløb (eks. 6 %) ved akut sygdom.

Venteliste

Venteliste vil blive oprettet, så det er muligt at overtage pladser fra evt. deltagere, som springer fra. Hvis du vil oprettes på vores venteliste, ring da venligst til skolens kontor på tlf. 36142460.

Oprettelse af hold

For at Campen bliver oprettet, kræver det en tilmeldingsgrad på 50 % (40 personer). Såfremt KIES ikke kan gennemføre en camp pga. for få tilmeldte, vil deltagerne få besked minimum 2 uger inden camp-start. Det fulde beløb campdeltageren har indbetalt vil så blive refunderet.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger der registreres hos KIES, vil blive behandlet som fortrolige og vil på intet tidspunkt blive overdraget eller oplyst til andre personer. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos KIES.

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op